Ce nu ai vrea să ratezi

 

FILM

Un conte de Noël ( Poveste de Crăciun) este un film despre dragoste, moarte, familie și iertare, care-i are ca perso-naje centrale pe Junon (Catherine Deneuve) și soțul ei, Abel (Jean-Paul Roussillon). Fiul lor cel mare, Joseph, suferă de o maladie rară și nu poate supraviețui decât cu un transplant de măduvă. Nici ei, nici fiica lor, Elizabeth, nu sunt compatibili, așa că cei doi decid să mai facă un copil.

Filmul va fi proiectat în avanpremieră la Festivalul Filmului Francez (5-11 decembrie)

DVD

În comedia de acțiune Hancock, Will Smith e un erou cu puteri magice, dar cu o viață grea. El cunoaște o femeie (Charlize Theron) cu puteri similare care are cheia către trecutul lui secret.

În magazine din decembrie, preț 54,9 lei

CARTE

Istoria gustului e prima carte care discută realizările culi-nare ale diferitelor civilizații, precum și descoperirile de ultimă oră din istoria mondială a gastronomiei, arun-când o nouă lumină asupra plăcerii de a mânca. Cartea e scrisă de Paul Freedman, profesor de istorie la Universitatea Yale, care a căutat zeci de ani mâncăruri rafinate în diverse țări.

În librării in decembrie

CD

La 20 de ani de la excep-ționalul album Watermark, care a făcut-o cunoscută în întreaga lume, Enya lansează cel de-al șaptelea album, intitulat And Winter Came. Materialul vine în continuarea unei cariere de succes, valo-rizată prin vânzări de peste 70 de milioane de albume și patru premii Grammy. Conceput inițial ca un album de Crăciun, CD-ul abordează mai multe teme muzicale. O creație de excepție...

În magazine în decembrie

CONCERT

Ștefan Bănică Jr. nu își dezamăgește fanii nici în acest an: artistul va organiza din nou renumitele sale con- certe de Crăciun. Showurile vor avea loc în patru seri consecutive, chiar înainte de Crăciun. Sunt pregătite numeroase surprize.

Biletele costă între 40 lei și 120 de lei.

Sala Palatului, 18, 19, 20, 21 decembrie, ora 20.00

Vote it up
91
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza