Ce nu ai vrea să ratezi

 

• FILM

Cheri
e o comedie dramatică, a cărei acţiune se petrece în Parisul anilor ‘20. Un adolescent se îndrăgosteşte de Lea (Michelle Pfeiffer), o curtezană trecută de prima tinereţe. împins de la spate de propria lui mamă, şi ea fostă curtezană, băiatul ajunge să-şi împartă viaţa cu Lea, alături de care trăieşte şase ani de huzur.

În cinematografe, din 17 iulie

• CARTE

În volumul Cum să devii un Nimeni,
publicat de editura Humanitas, Iulian Comănescu demontează cu talent şi umor mecanismele notorietăţii şi arată cum se construieşte un brand personal. O incursiune interesantă în lumea media a ultimilor ani...

În librării, în iulie, preţ: 25 lei

• INTERNET

Cauţi un zugrav?
Vrei să te muţi? Doreşti să-ţi amenajezi grădina? Intră pe www.servicecasa.ro, primul website românesc care, potrivit iniţiatorilor, reuneşte toate serviciile pentru casă. Aici poţi găsi şi recomandări despre meşteri şi specialişti.

• CONCERT

Aflat la a treia ediţie,
festivalul B’ESTFEST din acest an îl are cap de afiş pe celebrul Carlos Santana. Printre artiştii care vor mai urca pe scenă se numără The Killers sau Moby.

Romexpo, Bucureşti, 1-5 iulie, 150 de lei

• DVD

Nominalizată anul acesta
la Oscar, Frost/ Nixon, pelicula reînvie disputa dintre prezentatorul TV David Frost şi fostul preşedinte Richard Nixon. Show-ul a captat America după scandalul Watergate.

În magazine, în iulie, 49,9 lei

Vote it up
87
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza