Ce nu ai vrea să ratezi

 

FILM

Luna noiembrie aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Este vorba de Maradona, un documentar realizat de Emir Kusturica despre viața celebrului fotbalist argentinian. Regizorul sârb mărturisește că a încercat astfel să-l descrie pe adevăratul Maradona și a dorit să arate care a fost drumul acestuia de la glorie la dependența de droguri și înapoi la o viață normală ce se sprijină acum pe trei laturi: fotbal, familie și politică.

În cinematografe din 21 noiembrie

DVD

După ani grei de închisoare politică, fostul comisar intră într-un circuit internațional de jocuri de ruletă rusească organizate clandestin pentru o elită amatoare de spectacole extreme. Atracția filmului Supraviețuitorul o constituie confruntarea dintre Moldovan şi fostul lui prieten, Cristian Vasile, ambii veterani ai nemilosului joc. Treptat, Comisarul întâlnește numeroase alte figuri, lucru ce-i prilejuiește rememorarea unor episoade din viață. Din distribuția ultimului film al lui Sergiu Nicolaescu, fac parte actori îndrăgiți de generații mai vechi sau mai noi: Jean Constantin, Vladimir Găitan, Cristi Iacob, Lucian Viziru, Ileana Pescariu.

În magazine din noiembrie, 39,9 lei

CONCERT

Jean Michel Jarre concertează la București, în cadrul unui amplu turneu pe care muzicianul îl susține în Europa. Considerat un pionier al muzicii electronice, artistul francez aniversea-ză astfel peste 30 de ani de la lansarea albumului Oxygène, cel care l-a făcut celebru în întreaga lume. Jean Michel Jarre va reintepreta, la București, acest album, folosind un număr impresionant dintre instrumentele originale, printre care mai mult de 50 din legendarele sintetizatoare analog IELDS. Preț bilete: 100-500 de lei.

Sala Polivalentă, 10 noiembrie, ora 20.00

CARTE

Prietena de pe noptieră. Astfel își caracterizează Andreea Marin Bănică noua carte, pe care și-o lansează la Târgul Gaudeamus. Sub titlul Prețuiește viața, volumul e dedicat femeilor și mamelor care merită un dar pentru spiritul lor, o carte care să le ajute să-și cunoască drepturile și posibilitățile de a se înălța spre o viață mai bună, după cum mărturisește vedeta. Profitul obținut din vânzarea cărții va fi donat în scopuri caritabile.

În librării din noiembrie

CD

După o pauză de patru ani, Laura Pausini revine cu un nou album – Primavera in Anticipo. Acesta este cel de al zecelea album de studio al celebrei artiste italiene, acesta urmând să beneficieze și de o variantă în spaniolă. Vestea lansării unui nou album vine să o completeze pe cea a nominalizării artistei la premiile muzicale Latin Grammy Awards, la categoria Record of The Year, cu Vivere /Vive Ya.

În magazine din noiembrie

Vote it up
5
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza