Ce nu ai vrea să ratezi

CINE / CUM / ACUM / IUNIE
 

• FILM

Nominalizat pentru cel mai bun film la Berlin şi câştigător al mai multor premii BAFTA, pelicula Te iubesc de mult descrie drama unei femei care a petrecut 15 ani în închisoare. În tot acest timp, Juliette (Kristin Scott Thomas) este abandonată de familie. După ce este eliberată, sora ei mai mică, Léa, decide într-un final s-o găzduiască. Fetiţa Léei, care nu şi-a mai vazut mătuşa niciodată până acum, are multe întrebări care o vor pune în dificultate pe Juliette.

În cinematografe, din 5 iunie

• CARTE

Mihai Găinuşă, unul dintre cei doi cârcotaşi de la Prima TV, şi-a lansat cea de-a patra carte. Intitulată Povestiri mortale, aceasta este un volum de proză scurtă ce cuprinde mai multe povestiri ce privesc comedia umană, cu o morală ce se aplică nu doar spaţiului românesc, ca în cărţile anterioare, ci care e universal valabilă.

În librării, în iunie, 22, 95 lei

• CD

Cântăreaţa galeză Duffy va păşi în România pe 26 iunie, pentru a-şi promova cel mai recent album, Rockferry, printr-un concert pe care-l va susţine în Mamaia. Deşi va împlini doar 25 de ani (chiar în iunie), artista a vândut deja peste 5,5 milioane de discuri, în întreaga lume.

În magazine, în iunie, preţ 29,9 lei

• CONCERT

Grupul Compay Segundo, o veritabilă legendă a jazzului cubanez, concertează pe 21 iulie la Arenele Romane din Capitală. Biletele se găsesc în iunie la Sala Palatului, la Diverta sau pe ticketpoint.ro şi bilete.ro.

Biletele au preţ unic, 99 lei

• DVD

Iubitorii filmelor lui Sergiu Nicolaescu au ocazia să-şi completeze colecţia cu încă o peliculă. Carol I, cel mai nou film al marelui regizor, descrie ultimele momente ale vieţii întemeietorului României moderne. Bătrânul rege trebuie să facă o alegere dificilă,care va decide poziţia României în Primul Război Mondial.

În magazine, în iunie, 39, 9 lei

Vote it up
65
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza