Ce nu ai vrea să ratezi

 

CARTE

Să mănânci ciocolată și brânzeturi după pofta inimii și, totuși, să slăbești… Cine nu și-ar dori asta? Pentru Mireille Guiliano, o franțuzoaică răsfățată care trăiește în New York, acest lucru pare perfect posibil. Cum? Cu ajutorul unor „mici secrete“, pe care autoarea le dezvăluie în acest volum scris cu șarm și umor. O carte recomandată gurmanzilor de ambele sexe.

Franțuzoaicele nu se îngrașă! Secretul mâncatului de plăcere de Mireille Guiliano, Editura RAO, 37 lei

CD

Succesul formidabil al musicalului Mamma Mia! a readus în atenția publicului muzica trupei suedeze, iar Universal Music a decis că e momentul potrivit să proclame 2008 Anul ABBA. Ia-ți și tu CD-ul ABBA Gold și fredonează, împreună cu părinții și cu copiii tăi, cele mai frumoase șlagăre fără vârstă.

În magazine în luna octombrie

TV

Te străduiești să nu mai folosești pungi de plastic, ai cumpărat până și becul acela cu filament ciudat… Dar este oare suficient pentru a lupta împotriva încălzirii globale? Descoperă în documentarul Proiect Discovery: Pământul cele mai originale și îndrăznețe idei ale unor oameni care și-au propus să salveze planeta. Dr. Jason Box vrea să împiedice ghețarii să se topească învelindu-i cu un strat protector, iar savantul Mark Hodges vrea să reîmpădurească zonele aride lansând puieți din avion.

Primul episod, pe Discovery TV, pe 18 octombrie

FILM

Luna octombrie aduce pe marile ecrane o premieră deosebită: El Greco, regizat de grecul Yannis Smaragdis. Imagini superbe, muzica lui Vangelis și, mai presus de toate, povestea fascinantă a unui artist care a refuzat compromisul, luptând toată viața pentru libertatea de expresie. „El Greco continuă să fie un personaj care poate deveni un model pentru noi toți, care ne dă încredere că fiecare din noi e capabil să găsească propria cale spre libertate,“ spune Smaragdis despre eroul său.

În cinematografe, din 3 octombrie

DVD

Președintele SUA e împușcat și opt oameni devin martori fără voie ai tentativei de asasinat. Din acel moment, cu toții mai au un singur scop: să-l găsească pe asasin. Numai că, în încercarea de a recompune firul evenimentelor, cei opt martori constată că versiunea fiecăruia este complet diferită de a celorlalți.

Așa începe Vantage Point, un film cu Dennis Quaid și Matthew Fox, care, în opinia criticilor de film de la Variety, deschide noi perspective pentru thrillerul politic.

În magazine în luna octombrie

Vote it up
91
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza