Campioane la protejarea mediului

Trusted Brands Environmental Romania si-a desemnat castigatorii pe 2010
 

<p>Reader’s Digest a desemnat castigatorii celei de a doua editii a Trusted Brands Environmental: companiile care in perceptia publicului roman si european se implica cel mai puternic in protejarea mediului inconjurator.

Luna trecuta v-am prezentat rezultatele studiului Trusted Brands 2010 si ati aflat astfel ca este unul dintre cele mai complexe studii care se fac asupra consumatorului european. Trusted Brands este un proiect al Reader’s Digest, care a demarat in 2001, si care a reusit in cei zece ani de existenta sa devina un studiu de referinta pentru marcile si companiile din Europa. An de an avem acelasi obictiv: stabilirea marcilor in care europenii au incredere. Fara a primi variante de raspuns, respondentii evalueaza marca nominalizata in functie de “Calitate’, “Valoare excelenta’, “Imagine puternica”, “Intelegerea nevoilor clinentilor”.

Incepand cu anul 2009, studiul s-a extins insa catre ceea ce avea sa devina o initiativa unica: Trusted Brands Environmental. Toate cele 16 tari participante au inclus in chestionarele trimise si invitatia de a nominaliza cele 14 companii care se implica in protejarea mediului inconjurator. Iar companiile castigatoare au fost foarte bucuroase ca actiunile lor privind protectia mediului au fost recunoscute de publicul din Romania. De altfel, majoritatea dintre castigatoarele de anul trecut si-au mentinut pozitia fruntasa in clasament, cu cateva mici exceptii, la categoriiile: Automobile, Banca si Generatoare electrice. Astfel, am reusit sa avem o perspectiva europeana asupra companiilor care protejeaza mediul. Pentru cei 14 castigatori la nivel local si pentru toti cei castigatori la nivel european, este o mare recunoastere de care se bucura. Acestia au dreptul sa foloseasca sigla Trusted Brand Environmental in  campaniile din tarile in care au castigat, in comunicatele de presa sau pe ambalajele lor de produs.
Trusted Brand Environmental nu este un proiect izolat. In intreaga Europa, luna iunie este pentru Reader’s Digest luna mediului inconjurator, continutul editiei de luna aceasta fiind dedicat, in mare parte, miscarii Eco.

In paginile urmatoare, va invitam sa vedeti cine sunt cei 14 castigatori in Romania.

Trusted Brands Environmental este, ca si Trusted Brand, un proiect marca inregistrata, un proiect unic pe care va invitam sa il studiati alaturi de noi in fiecare luna iunie.

Trusted Brands Environmental 2010

CATEGORII 2010:
Companie aeriana:  TAROM
Masina: MERCEDES
Banca: BCR
Benzinarie: PETROM
Supermarket: CARREFOUR
Detergent: ARIEL
Produs de curatat: CIF
Electrocasnice: PHILIPS
Fast Food: MC DONALD’S
Generator de energie: ENEL
Medicament: ASPIRIN BAYER
Aliment: NESTLE
ONG: GREENPEACE</p>

Vote it up
618
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza