CUM SĂ FOLOSEȘTI SITE-URILE DE RECRUTARE

CARE ESTE, UNDE ESTE ȘI CUM ÎL GĂSEȘTI. PLUS: CUM TRANSFORMI O CONCEDIERE ÎNTR-UN AVANTAJ, CUM ÎȚI FACI UN CV BUN ȘI CUM SĂ TE FOLOSEȘTI DE INTERNET
 

Poate că slujba pe care tocmai ai pierdut-o nu era potrivită pentru tine de la bun Început. Poate că acum a venit vremea să-ți reevaluezi cariera. Poți să Începi cu aceste site-uri on-line de anunțuri.

  • eJobs.ro sau bestjobs.ro
    – Ambele site-uri vin cu o ofertă de câteva mii de joburi, o parte fiind chiar în străinătate. Poți căuta instant slujbe, dar pentru a aplica e nevoie să-ți completezi online un CV și, suplimentar, o scrisoare de intenție, dacă aceasta e solicitată de angajator. Anunțurile și CV-urile pot fi postate atât în limba română, cât și în engleză.
  • moJob.ro
    – Site-ul îți oferă posibilitatea completării unui CV EuroPass. E vorba de un CV în format european, care urmărește structura cerută de companiile din comunitatea UE. Odată completat, îl poți folosi astfel și cu alte ocazii. Totodată, pe site poți găsi un calculator de salarii, care, în funcție de orașul în care te afli, experiența acumulată și domeniu, îți spune cam ce remunerație ar trebui să ceri.
Vote it up
6
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza