COMPARĂ-ŢI SALARIUL

 

Ştii cât faci. Dar ştii şi cât ai putea să faci? Aproape peste tot, salariile sunt un secret deschis, graţie câtorva site-uri pe care se postează cifrele reale şi a altor informaţii corporatiste din interior sau chiar din cadrul companiilor şi departamentelor. Indiferent că încerci să negociezi o mărire de salariu sau te întrebi cât naiba câştigă tipul din biroul alăturat, informaţia de pe aceste două site-uri te poate ajuta să te convingi din nou sau să devii motivat să faci o schimbare.

• mojob.ro/calculator_salarii
Site-ul oferă un calculator de salarii care foloseşte trei elemente în ecuaţia de calcul: domeniul de activitate, judeţul de provenienţă şi experienţa. Odată introduse aceste date, vei primi o estimare a salariului pe care l-ai putea câştiga. „Calculatorul foloseşte date statistice şi demografice actualizate. Serviciul e gratuit“, spune Mihai Manole, reprezentant Mojob.

• bestjobs.ro/salary
Spre deosebire de primul, acest portal foloseşte informaţiile introduse opţional de clienţii înscrişi şi oferă o statistică generală a salariilor care se câştigă, la ora actuală, în fiecare domeniu în parte. Poţi afla, de exemplu, că un director de departament juridic câştigă, în prezent, între 2.700 şi 5.500 de lei.

Vote it up
105
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza