Bun venit pe erd.ro!

 

• Abonează-te la preț redus

Dacă te abonezi pe internet, economisești o treime din prețul abonamentului, iar suma o poți plăti în trei rate lunare consecutive.

• Noul nostru magazin online

Comandă seturi de învățat engleza pentru copii și adulți, cărțile care îți plac, CD-uri cu muzică și DVD-uri prin care descoperi minunile lumii.

• Trimite pozecu copilul tău

La RD Junior (Cel mai simpatic copil) poți posta o imagine cu puștiul sau puștoaica ta, iar la Copii deștepți și operele lor ne poți trimite desene.

• Îți cauți o slujbă nouă? Reader’s Digest te consiliază!

Ai rămas fără job și vrei să-ți găsești altul? Vrei să-ți valorifici la maximum potențialul profesional sau să-ți schimbi cariera? Trimite-ne la redactia@rd.com o fotografie, telefonul tău și o scurtă biografie profesională în care să-ți menționezi și studiile! Experții noștri îți vor spune prin intermediul revistei ce poți face.

+Joacă-te online la www.erd.ro

Testează-ți vocabularul împreună cu întreaga familie. Cei mici au și ei jocul lor special, Singurel printre cuvinte, iar tu ai Puterea cuvintelor, pe care îl găsești lunar și în revista tipărită. Caută-l zilnic și online, la www.erd.ro. Tot pe site-ul nostru mai poți juca Sudoku și Spânzurătoarea.

Vote it up
4
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza