Bautura racoritoare cu grepfrut rosu si struguri

Un suc acidulat, care se poate consuma simplu sau cu iaurt.
 



Ingrediente:


1 grepfrut rosu


125 g struguri negri, fara samburi


4 linguri suc de struguri, acidulat


Garnitura:
optional,
iaurt natural, degresat


Timp de preparare:
10
minute, plus 30 de minute sau peste noapte, la frigider

Se obtin 2 portii.


O portie
contine:

Calorii 115


Glucide 28 g


Proteine 2 g


Fara grasimi

Preparare:

1. Cu ajutorul unui cutit ascutit, se curata grepfrutul de
coaja, inclusiv de pielita alba. Operatia se face deasupra unui castron pentru
a aduna tot sucul. Se desface grepfrutul in felii, scotandu-i toate pielitele.

2. Se taie boabele de struguri in doua, daca sunt mari,
altfel se lasa intregi. Se adauga in castronul cu suc si grepfrut. Se raceste
cel putin 30 de minute la frigider sau, daca va este mai usor, se lasa la
frigider peste noapte.

3. Se adauga sucul acidulat peste fructe atunci cand se
serveste. Se pot servi fructele singure, sau cu iaurt deasupra.


Varianta:
Daca nu
ai suc de struguri acidulat, poti folosi suc de strugure neacidulat pe care-l
vei adauga inainte de racire. Adauga bucatele de portocala sau foloseste-le in
loc de grepfrut.

Vote it up
158
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza