Balet, flori si bere

Iti oferim un ghid al celor mai importante evenimente din Europa, in luna mai
 

Stelele Noptilor Albe: St. Petersburg, Rusia

Duse sunt lungile luni de frig si intuneric. Orasul se bucura de lumina care tine acum aproape toata ziua. E timpul pentru Noptile Albe, un festival cultural recunoscut la nivel international. Balet, opera si muzica clasica, in compania unor dirijori si artisti celebri, toate au loc de pe 25 mai pana pe 15 iulie 2012, oferind o experienta de neuitat.

 

Drumul sangelui: Weingarten, Germania

Acest oras svab se mandreste ca detine cateva picaturi de sange al lui Hristos. Aproape 3.000 de calareti cu jobene il o-noreaza, intr-o procesiune spec-taculoasa, in vinerea de dupa ~naltare.

 

Evenimentul Infiorata di Noto: Sicilia, Italia

Noto este un mic oras in stil baroc, situat pe dealurile din sud-estul Siciliei si aflat in patrimoniul protejat al UNESCO. Aici, in fiecare an, in cea de-a treia duminica a lunii, o strada din centrul orasului e tapetata cu splendide lucrari de arta, realizate cu o migala de invidiat din petale de flori, seminte si multa imaginatie.

 

Expozitia de flori Chelsea: Londra, Marea Britanie

Societatea Regala de Horticultura organi-zeaza, intre 22 si 26 mai 2012, una dintre cele mai mari expozitii de flori din lume. Aceasta se intinde pe 44.000 de metri patrati din domeniul Spitalului Regal, aproape de malurile raului Tamisa. Cu putin noroc, nu numai ca vei admira sute de flori superbe, dar ai putea sa te intalnesti cu Regina sau printul Charles.

 

Festivalul berii: Praga, Cehia

Noroc! Din 17 mai, pana pe 2 iunie, capitala Cehiei gazduieste unul dintre cele mai populare festivaluri ale berii din Europa. Peste 50 de tipuri diferite din aceasta bautura sunt puse la bataie aici, impreuna cu nenumarate delicatese locale.

Vote it up
265
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza