Baby Expo, editia de iarna

Peste 140 de companii vor fi prezente, intre 19 si 22 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la a 24-a editie a targului pentru copii, parinti si viitoare mamici Baby Expo.Foto: Reader’s Digest
 

<p>Oferta de produse si servicii pentru cei mici va fi si de data aceasta bogata; la standurile frumos amenajate din incinta Salii Polivalente se vor gasi hainute colorate si accesorii, incaltaminte, jocuri si jucarii, carti, reviste, cd-uri si dvd-uri, produse alimentare si cosmetice, obiecte de mobilier si decoratiuni, haine pentru gravide, dar si oferte de petreceri, botezuri si baby-sitting.

Pe lista evenimentelor speciale se gasesc o multime de intreceri, jocuri si concursuri: Piticii Sportivi (intrecere sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni, cu probe de catarare, echilibru, coborare si rostogoliri), Salsa Baby (concursuri de dans pentru mamici si bebelusi in port-bebe) sau competitia bebelusilor care merg de-a busilea.

Copiii vor gasi la Baby Expo si spatii de joaca si se vor intalni cu tot felul de personaje haioase, zane fermecate, spiridusi si clovni veseli, care vor modela si imparti baloane si ii vor picta pe cei mici pe fata.

Mamicile si taticii sunt asteptati, in schimb, la Clubul Parintilor, unde vor discuta cu specialisti in cresterea si dezvoltarea copilului, iar viitoarele mamici vor fi invitate la Clubul Gravidei, unde vor primi sfaturi si cadouri.

Baby Expo va fi deschis joi, vineri si sambata, intre orele 10.00 si 18.00, iar duminica pana la ora 16.00.

Intrarea la expozitie este gratuita pentru copii si costa 8 lei pentru parinti, insa pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora. Mai multe informatii se gasesc pe www.babyexpo.ro.</p>

Vote it up
336
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza