AFLĂ CINE FACE ANGAJĂRI

 

Indiferent că te afli în căutarea unui loc de muncă sau nu, merită să fii la curent cu cine anume face angajări şi pe ce posturi. Exisă câteva site-uri de specialitate care îţi permit să îţi concentrezi atenţia pe piaţa muncii şi să-ţi planifici următoarea mişcare, în condiţiile pe care tu le agreezi.

anofm.ro
Este site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, organismul guvernamental care se ocupă de gestionarea pieţei muncii. De aici poţi afla unde şi când au loc bursele naţionale de joburi, cum poţi aplica pentru joburi în străinătate, cine organizează cursuri de formare profesională, dar şi statistici.

cariereonline.ro
Portalul, varianta on-line a cunoscutei publicaţii de specialitate, oferă, în timp real, informaţii din domeniul resurselor umane. Site-ul oferă ştiri şi informaţii despre cine, unde pleacă sau se angajează, ce companii caută oameni, dar şi despre salariile reale din piaţă.

anuntul.ro
Este unul dintre cele mai importante şi traficate site-uri de mică publicitate. La secţiunea locuri de muncă există patru categorii: oferte full-time, part-time, în străinătate şi cereri, în cadrul cărora găseşti sute de anunţuri de pe piaţa muncii, de la cele pentru muncitori necalificaţi şi zidari, până la cele pentru manageri de top.

Vote it up
74
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza