7 Practici Spirituale

Seminar pentru Evolutia Constiintei
 

In data de 19 martie, orele 18.30-20.30 am pregatit un seminar deosebit pentru linistea mintii, echilibrul corpului si elevarea sinelui. Pentru ca sa fim cu toti mai aproape de starea de gratie.

In acest seminar veti afla si invata 7 practici pe care le-am descoperit si aplicat cu eficienta in viata mea. Ele au dat rezultate si la prietenii si cunostintele mele carora le-am recomandat si la cei care le-au descoperit la randul lor din diverse alte surse.

Aceste practici au urmatoarele beneficii si rezultate:

1. te elibereaza emotional si mental de relatiile si evenimentele de care nu mai doresti sa fii conectat/a sau sa ti le amintesti

2. te conecteaza cu Mintea adevarata, linistita, care este inainte de orice gand si care este sursa ideilor inteligente si a creatiei

3. te echilibreaza energetic si iti reface circuitele energetice, meridianele, atunci cand te simti slabit de puteri si lipsit de vitalitate

4. te sprijina sa evoluezi spiritual, modelandu-ti mediul exterior conform intentiilor

5. te ajuta sa manifesti mai repede ceea ce iti doresti

6. te “curata” de energii mai … joase, de diverse forme si forme-gand

7. iti schimba vibratia si starea de spirit

Fiecare din cele 7 practici o voi descrie, unele le vom aplica chiar atunci pe loc, altele le vei folosi tu in viata cotidiana, atunci cand simti nevoia. Poti sa iti aduci si un carnetel in care sa iti iei notite.

Este un seminar special, in care am ales, pe “spranceana”, crema practicilor care au functionat pentru mine si le folosesc in mod curent, alaturi de ThetaHealing.

Chiar daca sunt coach si instructor de ThetaHealing si consider ca aceasta este metoda cea mai simpla pentru … aproape orice, pana am ajuns la ea si chiar si in prezent ma bucur de beneficiile si ale altor instrumente valoroase.
Fiecare dintre noi suntem in aceasta calatorie experimentala si experientiala numita Viata si e frumos sa ne jucam cu tot felul de practici care ne ajuta sa traim mai elevat si mai aproape de Adevar.

Cui se adreseaza? Oricui este dornic sa evolueze si cauta practici simple, uzuale, aplicabile in viata cotidiana. Multi cred ca trebuie sa te retragi din lume pentru a gasi pacea si linistea. Maestria este insa a fi in lume si sa ai pace si liniste.

Seminarul va fi intre orele 18.30-20.30, la Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Bucuresti.

Este posibil sa optam pentru a prelungi seminarul pana la ora 21.00 daca sunt multe intrebari din partea participantilor.
Inregistrarea participantilor incepe de la ora 18.00. Deoarece ne dorim sa incepem la timp si sunt multe persoane inscrise, va rugam sa veniti cat mai devreme, preferabil intre 18.00 si 18.15.

Va informam ca seminarul va fi filmat si prin participarea la eveniment va exprimati acordul pentru aceasta.

Sursa: http://andreafilip.com/eveniment/7-practici-spirituale-alese-de-andrea-filip-19-martie-2014/
 

Vote it up
343
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza