4 FELURI DE A PRIVI UN OM DE ZĂPADĂ

 

1 CA ȚINUTĂ DE REVELION

Imaginea clasică a omului de zăpadă, alcătuit din trei bulgări mari de zăpadă, cu un morcov în loc de nas, a apărut relativ recent, la sfârșitul secolului al XIX-lea. Atunci a devenit „prietenos“. Dacă, înainte, omul de zăpadă apărea pe felicitări drept un personaj furios, fluturând o mătură amenințătoare, de la o vreme s-a transformat într-un personaj de iarnă mereu zâmbitor și blând. De Anul Nou, îmbracă-te în om de zăpadă și sigur vei face impresie!

2 CA PĂLĂRIE LA MODĂ

Actrița franceză Jeanne Moreau obișnuia să spună: „Poți ori să urmărești moda, ori să alergi după ea. Dar nu poți să ții pasul decât dacă ești suficient de tânăr“. O foarte tânără creatoare de modă japoneză prezintă o pălărie în formă de om de zăpadă.

3 CA OM DE PAIE

Ai fi tentat să crezi că omul de zăpadă și zăpada sunt inseparabili. Cu toate astea, lumea este plină de oameni originali și cu simțul umorului. Iar ei au reușit să creeze toamna, într-un câmp, un om de zăpadă... din paie!

4 CA PRĂJITURĂ

Înainte de toate, omul de zăpadă este asociat cu iarna și sărbătorile de iarnă. Prăjiturile tradiționale de Crăciun au glazură albă și conțin întotdeauna mirodenii, cel mai des folosită fiind scorțișoara.

Vote it up
57
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza