“Mizerabilii”, pe marile ecrane

Cu opt nominalizari la Oscar, cea mai noua adaptare a celebrului roman a intrat si in cinematografele din Romania
 

<p>

Regizat de britanicul Tom Hooper, castigatorul Oscarului din 2011 pentru “Discursul regelui”, filmul “Mizerabilii” este adaptarea pentru marele ecran a piesei care face, in continuare, senzatie pe scenele de teatru din toata lumea.

Drama muzicala vine cu o distributie mai mult decat atragatoare – Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried sau Sacha Baron Cohen. Aceasta spune povestea captivanta a unui destin frant de vise destramate, un testament atemporal despre iubire neimpartasita, pasiune, sacrificiu si mantuire, urmarind firul epic al evenimentelor din romanul lui Victor Hugo.

Fostul ocnas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

Pelicula, care a castigat deja trei Globuri de Aur si a primit nu mai putin de opt nominalizari la Oscar, ruleaza deja pe marile ecrane din Romania, in avanpremiera, premiera oficiala fiind pe 25 ianuarie.

</p>

Vote it up
410
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza