Țăndărică ImPuls: Peste 70 de evenimente

12 zile de spectacole pentru cei mici și pentru cei mari 
 

Copiii, tinerii și adulții sunt așteptați la un mega-eveniment organizat de Teatrul Țăndărică: Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație Impuls. Ediția de anul acesta, “Spectacole de colectie”, este cu totul specială, întrucât va avea loc Gala Aniversară ȚĂNDĂRICĂ 70!

 

 Timp de 12 zile, în perioada 7-18 noiembrie, cei mici și cei mari sunt așteptați cu peste 70 de evenimente, la spectacole de teatru susținute de trupe din țară (Timișoara, Oradea, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș, Galați, Iași, Baia Mare, Brașov, Craiova și București) și din străinătate (China, Bulgaria, Belgia, Spania, Italia, Polonia), la ateliere, conferințe și lansări de carte!

 

Nu vor lipsi nici decernarea premiilor de excelență în animația românească, precum și o gală aniversară.

 

 De asemenea, pe toată perioadă festivalului, la sediul din Lahovari al Teatrului țăndărică vor fi prezentate, în cadrul expoziției Călătoria lui țăndărică, marionete atent alese dintr-o istorie de 70 de ani a teatrului, păpuși care marchează principalele repere în evoluția teatrului de animație din România.

 

 Ediția din acest an a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație Impuls vine cu un nou concept, mai complex, tema fiind “Teatrul pentru copii și tineret față în față cu publicul său”.

 

 Odată cu începerea acestei noi ediții, Teatrul Țăndărică anunță continuarea Campaniei DĂRUIEȘTE ZÂMBETE, DONEAZĂ CĂRȚI ȘI JUCĂRII, ce are că scop colectarea de cadouri pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani, intrenati la Spitalele “Marie Curie” și “Grigore Alexandrescu” din București. Donațiile se pot face până în data de 13 decembrie, la sediul din Lahovari.

 

Mai multe detalii aici:

Vote it up
188
Ai votat deja!Voteaza