În plină acţiune

Virgil Ianţu crede că ar fi foarte potrivit pentru un show de seară plin de ironie
 

Deşi mai pu|in vizibil în ultima vreme pentru cei care preferă să stea în faţa televizoarelor, Virgil Ianţu continuă să fie un om foarte ocupat. Fostul prezentator al unora dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV – Vrei să fii miliardar? şi Copiii spun lucruri trăsnite – se implică acum din ce în ce mai mult în muzică şi film. Iar luna trecută şi-a împrumutat vocea celui de-al treilea personaj de desene animate, interpretându-l pe simpaticul ursuleţ koala, Blinky Bill. Cum acest an se apropie de final, am încercat să aflăm ce planuri are.

 

Reader’s Digest: Ultimul personaj de desene animate căruia i-ai împrumutat vocea ta este ursuleţul koala Blinky Bill. Care dintre personajele de desene animate pe care le-ai interpretat până acum îţi este cel mai drag? Şi care te reprezintă cel mai bine?

Virgil Ianţu: Dragi îmi sunt toate, dar care mă reprezintă? Dacă e să mă orientez după spiritul ocrotitor de părinte, Mr. Peabody, după naivitate, Bolt, iar după faţă, Blinky Bill.

Ai primit de două ori titlul de „Cel mai sexy star TV“. Te consideri un bărbat sexy?

Îţi imaginezi că stau şi mă admir în oglindă, punându-mi această întrebare?! M-ai prins!

Fiica ta are acum zece ani. Care sunt provocările tale ca tată în acest moment?

Încerc să stau cât mai mult cu Jasmina. Momentele pe care le petrecem împreună sunt unice şi ştiu că o să îmi fie dor de ele. Ea creşte, dar sper că şi la 25 de ani va accepta atunci când tatăl ei, grizonant demult, o va invita în oraş.

 

Ce mai pui la cale în domeniul muzical?

Îmi văd de concertele pe care le am alături de BJO, big bandul cu care cânt, încerc formule şi mai restrânse, pentru a eficientiza lucrurile şi a extinde plaja publicului. Nu stau, muncesc, dar nu sunt nebun să îmi fac planuri. Râde prietenul meu, Cel de sus, de mine. Gândesc, totuşi, în perspectivă, dar pe ascuns.

Ai intrat şi în zona filmului. Cum te simţi ca actor?

Am filmat pentru două producţii în acest an. Acum sunt în repetiţii pentru Minte-mă frumos, partea a doua. Chiar dacă apariţiile sunt scurte, aceste experienţe m-au făcut să mă simt bine în postura asta. Nu am ambiţii actoriceşti, dar, lucrând cu regizori şi cu actori foarte buni, a început să îmi placă treaba asta şi sper să continue şi să se dezvolte.

 

Ce te bucură cel mai mult?

Oamenii normali, frumoşi, pozitivi, oamenii talentaţi, momentele de linişte, zborurile lungi, pentru că ştiu că la finalul lor voi găsi o destinaţie specială, prietenii, muzica, timpul petrecut cu fetele mele şi somnul de după-masă!

 

Care este cea mai frumoasă decla­raţie de dragoste pe care ai primit-o vreodată?

Sunt două, le mai primesc încă şi mă bucur de ele!

 

De ce te temi cel mai mult?

Dacă aş avea o teamă permanentă în suflet, aş fi un nefericit. Eu cred, sper, mă rog, mulţumesc şi mă bucur!

 

 

Ce format de emisiune ţi-ar plăcea să prezinţi în viitor?

Late night show! Aş începe de mâine! Un show de seară, elegant, plin de ironie şi umor, în stilul lui Jay Leno sau Jimmy Fallon, un loc unde se pot exprima oameni care au realizat cu adevărat ceva în viaţă. Nu există aşa ceva la ora asta la noi şi cred că la vârsta mea, am toate atuurile pentru a face un astfel de show! Printre ele, modestia exagerată!

Vote it up
245
Ai votat deja!Voteaza