Cum transformi apa de la robinet in apa bio

Filtrul de apa tip cana reduce o parte dintre substantele daunatoare  
 

Apa de la robinet, poate contine substante care ii afecteaza gustul, mirosul si calitatea, precum clorul, impuritatile organice, metalele grele (plumb, cupru) si unele pesticide. Filtrul de apa tip cana reduce o parte dintre aceste substante, scade duritatea apei si elimina, de asemenea, metalele grele. Calitatea, gustul, aspectul bauturilor calde si reci sunt mult imbunatatite, apa este ideala pentru gatit, iar aparatura electrocasnica fara depuneri de calcar.

Elementul esential al canii filtrante il reprezinta cartusul filtrant, in componenta caruia intra un carbune ce absoarbe clorul, pesticidele si poluantii organici. Acesta imbunatateste gustul si elimina mirosurile si culoarea. Carbunele contine, de asemenea, un inhibitor care previne inmultirea bacteriilor. Rasina schimbatoare de ioni inlatura duritatea temporara, care provoaca depuneri de calcar, si reduce semnificativ nivelul metalelor.

Pentru toate modelele, filtrele utilizeaza compozitii unice patentate de sorbenti, in baza materialelor fibroase de marca elaborate in mod special pentru purificarea apei.

Materialul de filtrare patentat elimina sau reduce substantele nedorite: metalele grele, compusii organici (pesticide, fenol, cloroform), clorul activ. Filtrele elimina eficient din apa cationii de plumb, zinc, cadmiu, cupru, mercur, practic fara a schimba fondul de sare natural. In afara de aceasta, se  elimina cu eficacitate chiar si compusii biologici periculosi: bacteriile si virusii.

Pentru a obtine maximum de performanta, este indicat sa schimbati cartusul filtrant in mod regulat. Pentru cele mai bune rezultate, acesta este bine sa fie schimbat la fiecare patru saptamani. Intr-o zona cu apa dura,  cartusul va filtra aproximativ 100 de litri de apa in loc de 170 de litri.

Vote it up
15
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza